top of page

Podcast

de Volksrkant Elke Dag.jpeg

de Volkskrant Elke Dag

de Volkskrant (techniek en redactie)

De wereld verandert in rap tempo: we voelen de gevolgen van klimaatverandering, er woedt een oorlog in Europa en de koopkracht is historisch gedaald. Om die nieuwe wereld beter te begrijpen praten Pieter Klok, Sheila Sitalsing, Gijs Groenteman en de specialisten van de redactie je dagelijks in 20 tot 30 minuten bij. Op vrijdag luister je naar een langere aflevering, waarin we terugblikken op de politieke week.

Luister hier.

Tiemenuten

Eigen werk

Hier upload ik op zeer onregelmatige basis podcasts van rond de tien minuten. Audio-documentaires, hoorspelen, voordrachten, van alles eigenlijk.

Luister hier.

#0 - Basisartwork (002)_klein.jpg
De zwevende kijker.jpg

De Zwevende Kijker

de Volkskrant (techniek, montage en redactie)

Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime of gewoon ouderwets naar de bioscoop. Nog nooit was het aanbod van films, series en documentaires zo groot. Heb je geen idee meer waar je moet beginnen en wat de moeite waard is? Geen probleem! In De Zwevende Kijker bespreken Esma Linnemann, Chris Buur en Mark Moorman elke week een dringend kijkadvies.

Luister hier.

Verf op je kleren

Hard//hoofd (productie, interview en montage)

In de podcast Verf op je Kleren onderzoekt schrijver en documentairemaker Tiemen Hageman alle aspecten van het creatieve proces. Hij gaat in gesprek met creatieve makers over allerlei thema's rond het maakproces. Want hoe doe je dat nou eigenlijk, werk maken.

Luister hier.

Artwork Verf op je kleren.jpg
bottom of page