top of page

Over mij

Ik ben Tiemen. Ik studeer Creative Writing aan ArtEZ in Arnhem en Filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met schrijven en filmmaken ben ik op de middelbare school begonnen. Ik schreef toen veel gedichten en maakte samen met een paar vrienden geregeld korte films. Daar is mijn interesse in storytelling begonnen. In mijn opleiding filosofie leer ik door te vragen een oordelen uit te stellen: dingen zijn in de kern vaak anders dan aan de oppervlakte.​ Bij Creative Writing leer ik alles op het gebied van storytelling: verhalen vertellen is niets meer dan de juiste informatie op het juiste moment geven. 

 

De combinatie van mijn twee studies maakt dat mijn werk vaak een analytische insteek heeft. Ik ben onderzoekend en nieuwsgierig. In mijn werk neem ik mezelf en de wereld om me heen onder de loep. Ik ben geïnteresseerd in de keuzes die mensen maken, waarom ze die keuzes maken en wat dat kost of oplevert.

 

Op dit moment werk ik bij de Volkskrant als podcastmaker en ik zit in het afstudeerjaar van Creative Writing. Ik doe een artistiek onderzoek naar verhalen waarin journalistiek en literatuur samenkomen. Mijn afstudeerwerk gaat een korte verhalenbundel worden over het thema geweld. Ik studeer af in juli 2023.

Foto op stoel.jpg

Contact

Telefoon: 06 25558072

Email: info@tiemenhageman.nl

KVK-nummer: 71114440

Btw-nummer: NL002423545B73

Ik ben te vinden op Instagram en LinkedIn.

bottom of page