Over mij

Ik ben geïnteresseerd in mensen en de keuzes die mensen maken, hoe ze die keuzes maken, waarom, en wat het kost of oplevert. Ik heb een analytische blik op mezelf en de wereld om me heen. Ik probeer abstracte gedachten en inzichten te vertalen naar alledaagse personages  en situaties. Daarbij vind ik het wel leuk als dat alle-daagse een absurdistische wending neemt. Dat personages midden in een verhaal een keuze maken die vreemd of onlogisch is. In mijn documentaires hoop ik iets aan het licht te brengen wat de kijker/luisteraar niet direct had verwacht. In alles wat ik doe, ben ik opzoek naar de diepere laag die achter het normale en alledaagse schuilgaat.

TH008946_final.jpg

Foto door: Wouter Doeven

Ik ben 21. Ik studeer Creative Writing aan ArtEZ in Arnhem en Filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met schrijven en filmmaken ben ik op de middelbare school begonnen. Ik schreef toen veel gedichten en maakte geregeld korte films. Door de jaren heen hebben mijn interesses zich ontwikkeld tot proza en documentaire. In mijn opleiding filosofie leer ik door te vragen een oordelen uit te stellen: dingen zijn in de kern vaak anders dan aan de oppervlakte.

Ik draag regelmatig voor bij Eigenzinnig. Daarnaast is een van mijn zeer korte verhalen met de titel 'Waddeneiland' gepubliceerd in Het Grote Taalmuseum Vakantieboek. Binnenkort komt mijn vijf-delige podcastserie over het creatieve proces uit bij Hard//Hoofd.