top of page

Podcasts

#0 - Basisartwork (002)_klein.jpg

Tiemenuten

Eigen werk

Hier upload ik op zeer onregelmatige basis podcasts van rond de tien minuten. Audio-documentaires, hoorspelen, voordrachten, van alles eigenlijk.

Luister hier.

culturele bagage - avatar.jpg

Culturele Bagage

de Volkskrant (techniek, montage en redactie)

Over films, series, boeken en andere popculturele verschijnselen die ons blij maken, verbazen of hebben ontroerd. Over wat je niet mag missen, maar vooral: wat je van kunst kunt leren over het leven zelf. Met host Esma Linnemann word je samen met de cultuurexperts van de Volkskrant elke week bijgepraat. 

Luister hier.

1684768322234-f55d4e785e2d2a72cec909aece9667ba.jpeg

Music Meetup

Music Meeting (assistentie montage)

In deze serie maak je kennis met de mensen achter de muziek, de verhalen achter de muziek en de muzikanten die op ons festival spelen. Ze komen uit Hongarije of Brazilië, uit Syrië of Nederland, van over de hele wereld. Ze geven je een kijkje in hun leven als artiesten en in de context waarin ze hun prachtige muziek maken. In hun eigen woorden en door hun ervaring vertellen ze over hun leven onderweg, magische ontmoetingen, spannende inspiraties, culinaire hoogstandjes en meer...

Luister hier.

de Volksrkant Elke Dag.jpeg

de Volkskrant Elke Dag

de Volkskrant (techniek en redactie)

De wereld verandert in rap tempo: we voelen de gevolgen van klimaatverandering, er woedt een oorlog in Europa en de koopkracht is historisch gedaald. Om die nieuwe wereld beter te begrijpen praten Pieter Klok, Sheila Sitalsing, Gijs Groenteman en de specialisten van de redactie je dagelijks in 20 tot 30 minuten bij. Op vrijdag luister je naar een langere aflevering, waarin we terugblikken op de politieke week.

Artwork Verf op je kleren.jpg

Verf op je kleren

Hard//hoofd (productie, interview en montage)

In de podcast Verf op je Kleren onderzoekt schrijver en documentairemaker Tiemen Hageman alle aspecten van het creatieve proces. Hij gaat in gesprek met creatieve makers over allerlei thema's rond het maakproces. Want hoe doe je dat nou eigenlijk, werk maken.

Luister hier.

bottom of page